perjantai 25. marraskuuta 2011

Pasta Carbonara



noin 4 annosta

1 pkt pekonia
1 pieni sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 kananmunaa
1 dl raastettua parmesaania
1 1/2 dl kermaa
pippuria
pastaa
spagettia

Leikkaa pekoni pieneksi siivuiksi ja paista pannulla kypsäksi. Valuta pekoni talouspaperin päällä. Paista pannulla silputtu sipuli ja valkosipuli. Ota pois liedeltä ja yhdistä samaan kulhoon pekonin kanssa.

Pastan kiehuessa valmista kastike. Raasta parmesaani ja yhdistä kermaan ja kananmuniin. Mausta pippurilla.

Kun pasta on valmis, valuta se ja lisää siihen kastike ja pekonisipuliseos. Kattilan voi käyttää vielä lieden kautta, jotta pasta on sopivan lämmintä ja kastike saostuu hieman.

Tarjoile esim. tuoreen patongin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti