maanantai 6. elokuuta 2012

Kananmaksapasta




Kävimme taas pitkästä aikaa Hakaniemen hallissa ja kuinkas ollakkaan, laukkuun löysi tiensä taas broilerinmaksa. Päätimme tehdä kanamaksapastaa tästä herkusta.

Janne teki oikein itse pastankin, silloin siitä saa juuri sen mallista kuin haluaa. Tällä kertaa tuli oikein leveää nauhaa.

Kananmaksapasta

1/2 kg broilerinmaksaa
1 valkosipulin kynsi
brandya
kermaa
suolaa, pippuria

Puhdista kananmaksat ja paista pannulla. Lisää mukaan silputtu valkosipulin kynsi ja jatka paistamista. Lisää pannulle loraus brändyä ja anna haihtua. Kaada sitten kermaa päälle ja anna hautua kypsäksi. Mausta soosi suolalla ja pippurilla. Tarjoa tuorepastan kanssa ja ripotelle päälle persiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti