sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Papupasta



Uusi työ on kovasti haitannut blogi-harrastusta. Jotenkin on vaan ollut niin poikki, ettei ole jaksanut ajatella koko asiaa. Se ei tietenkään tarkoita että ruokaa ei oltaisi tehty ahkerasti, ylöskirjaaminen on vain jäänyt pois...

Mutta eiköhän nyt aleta taas kokkaamaan ja bloggaamaan!

Tässä joku päivä teimme jotain johon tuli lisukkeeksi papusalaattia ja kun papuja jäi yli, teimme niistä seuraavana päivänä pastaa. Mielenkiintoinen kombinaatio, eikö?

Olemme muutenkin vähän hurahtaneet papuihin. Niitä löytyy nyt monestakin ruoasta. Pavut ovat helppoja ja maukkaita ja kannattaa ehdottomasti ostaa kuivia papuja ja liottaa yön yli itse, mieluummin kuin ostaa valmiina.

Tällä kertaa oli kyseessä isoja valkoisia papuja jotka olimme liottaneet yön yli ja keittäneet seuraavana päivänä noin tunnin, ehkä reilun.

Paistoimme pannulla paketin pekonia ja sipulia. Heitimme sekaan pavut, maustoimme ja lisäsimme kermaa. Kun kastike oli valmis, lisäsimme siihen valmiin penne-pastan. Päälle persiljaa ja silputtua punaista chiliä.

Helppoa, nopeaa ja herkullista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti