torstai 24. tammikuuta 2013

Seesami-miso udonkeitto



Udonkeitto Osa II = eli kokkia laiskottaa edelleen ja työpäivätkin on kohtuuttoman pitkiä. :)

Udonkeitto on helppo ja nopea. Ens kerralla pitää vain keksiä joku muu kuin miso-pohja, ettei aina tule samanlaista...

Udonkeitto 2:lle

150-200 g udon-nuudeleita
2 kananrintafilettä
1 porkkana suikaloituna
kourallinen kiinankaalia suikaileina
1 punainen chili
2 rkl misotahnaa
1 rkl seesamiöljyä
1 kanaliemikuutio
suolaa, pippuria, paprikaa, chiliä

Suikaloi kanan rintafileet ja mausta haluamallasi tavalla. Meidän kana maustettiin paahdetuilla seesaminsiemenillä, chilillä, paprikalla, soijalla ja seesamiöljyllä. Paista kana öljyssä paistinpannulla kunnes kypsiä. Jätä sivuun odottamaan.

Valmista liemi. Lisää veteen 1 kanaliemikuutio, 2 rkl misotahnaa ja ripaus seesamiöljyä. Lisää nuudelit ja vihannekset ja keitä kypsiksi.

Jaa keitto kulhoini. Asettele kananpalat keiton päälle ja koristele chiliviipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti