tiistai 13. elokuuta 2013

Jokiraputoast


Vielä emme ole pitäneet perinteisiä rapujuhlia, mutta fiilistelimme asiaa jo pienellä jokiraputoastilla. Nämä ravut oli niitä ravunpyrstöjä liemessä mitä kaupan hyllyltä löytyy. En muista merkkiä. Laiskuuden iskiessä näistä sai ihan hyvän välipalan nopeasti. Nyt sitten odotellaan niitä rapujuhlia!

Jokiraputoast
1 purkki jokiravun pyrstöjä liemessä
2 rkl majoneesia
2 rkl kermaviiliä
1 rkl sitruunanmehua
1 avocado
2 paahtoleipäpalaa
pippuria

Sekoita kermaviili ja majoneesi keskenään. Mausta sitruunamehulla ja halutessasi muilla mausteilla. Lisää jokiravun pyrstöt kastikkeeseen. Kuori ja viipaloi avocado.

Paahda leivät, sipaise pinnalle voita ja asettele päälle jokirapukastike ja avocadot. Rouhaise vielä pippuria päälle.

2 kommenttia:

  1. Mekin joskus oiotaan ja otetaan ravut purkista. Pitää vaan katsoa, että ottaa sen merkin, jossa ei ole käytetty aromivahvennetta, onneksi vaihtoehtojakin on.

    Iltojen pimetessä tulee tosiaan mieleen rapukestien järkkääminen, mutta meidän on yleensä tyytyminen pakastettuihin... Sikäli ihan hyvä, sillä meinaan arastella rapujen keittämistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ymmärrän. Me olemme yleensä ostaneet rapummme valmiiksi keitettynä Töölön Kalasta Hakaniemen hallista, mutta kovin on kallista...

      Poista